APK Tilburg

De beste plek voor een APK in Tilburg

Moet jouw auto binnenkort APK gekeurd worden? Laat dan Service Garage Kraaiven jouw APK in Tilburg uitvoeren. Je kunt dan rekenen op professionele, gepassioneerde en ervaren vakmensen die jouw voertuig met liefde onder handen nemen. Naast deskundige routiniers beschikt onze servicegarage tevens over moderne uitleesapparatuur. Technische en elektronische storingen aan jouw auto kunnen dus direct worden opgelost. Onze APK in Tilburg is klaar terwijl je wacht. Voor je het weet zit je weer op de weg en kun je rekenen op een goed onderhouden wagen waar je van op aan kunt. Je kunt bij Service Garage Kraaiven terecht voor je APK keuring in Tilburg, maar ook voor het onderhoud aan alle voertuigen. Is je auto kapot? Stuur je auto voor onderhoud naar onze servicegarage. Als professionele autogarage in Tilburg zorgen wij ervoor dat alles weer goed komt.

Technieken

 

Voorbereiding op de APK in Tilburg

Naast die APK in Tilburg kun je je jouw auto bij ons ook laten vóórkeuren. Eventuele reparaties en onderhoud kunnen dan op tijd worden uitgevoerd. Krijg je die bekende brief van het RDW, dan hoef je de auto alleen nog maar langs te brengen bij Service Garage Kraaiven voor de afmelding. Wij voeren de APK in Tilburg op professionele wijze uit, en je hoeft je dus nergens meer zorgen over te maken. Naast de APK voor jouw auto kun je ook bij ons terecht voor talloze andere onderhoudswerkzaamheden. Met een goed onderhouden auto zit je immers een stuk zelfverzekerder achter het stuur, of je nu dagelijks in de file moet staan, of gewoon even een boodschapje gaat doen bij de supermarkt. Ons auto onderhoud in Tilburg is er voor elke auto, oud en nieuw, groot en klein, dus ook voor de jouwe!

Meer over APK

 

Je auto in goede handen

Vertrouw je voertuig toe aan de experts van Service Garage Kraaiven. Je kunt bij ons terecht voor reparaties aan ABS-systemen, bandenservice, APK in Tilburg en omstreken, reparatie en uitlezen, alles dat heeft te maken met je airco, grote en kleine beurten en al het onderhoud aan je voertuig. Wij zijn gespecialiseerd in Diesel-techniek, beschikken over EOBD-diagnose-uitleesapparatuur en weten tevens raad met auto-electronica CVT Spoelen. Kortom: Onze monteurs beschikken over de benodigde kennis, ervaring, passie en deskundigheid om jouw voertuig weer optimaal te laten werken. Van een spijkertje in je voorband tot een kapotte dynamo, en van het vervangen van je bougies tot het uitbalanceren van je voertuig. Voor al deze zaken en meer kun je bij ons terecht!

Neem contact op