Autogarage Tilburg

De beste autogarage in Tilburg

Je wilt natuurlijk dat jouw voertuig te allen tijde goed functioneert en geen mankementen vertoont. Breng hem daarom regelmatig voor onderhoud naar onze autogarage in Tilburg. Bij Service Garage Kraaiven kun je rekenen op de beste service plus moderne apparatuur zoals EOBD diagnose en andere test- en uitleesapparatuur. Daarnaast kun je rekenen op ervaren en goed opgeleide vakmannen die je kunnen helpen met reparaties aan ieder voertuig. Of je nu de Tesla van je werkgever moet wegbrengen voor auto onderhoud in Tilburg of je Suzuki Alto toe is aan een APK keuring in Tilburg. Iedere auto is welkom en wordt door onze deskundige monteurs met passie en een hoge mate van aandacht onderzocht, gerepareerd of onderhouden. Ook voor onderhoud aan je airco kun je bijvoorbeeld terecht bij ons. We zijn als autogarage in Tilburg gespecialiseerd in auto electronica en CVT spoelen, en hebben zelfs een bandenservice!

TechniekenAutogarage Tilburg

 

Autogarage in Tilburg voor bandenonderhoud

Het is belangrijk om te zorgen voor een goede bandenspanning en voldoende profiel onder je banden. Als autogarage in Tilburg besteden we dan ook tevens aandacht aan de banden van je voertuig. Wist je dat maar liefst 52% van de Nederlanders zich schuldig maakt aan rondrijden met een te lage bandenspanning? Naast een veel hoger brandstofverbruik (wat nadelig is voor het milieu, maar ook je portemonnee) heeft een te lage bandenspanning ook invloed op je rolweerstand. De scherpte van je auto neemt af en het is zelfs waarschijnlijker dat je wordt verrast en ongelukken veroorzaakt!

Het profiel onder je banden is al net zo belangrijk als de spanning! Zonder voldoende profiel loop je namelijk een grote kans op aquaplaning. Met een goed profiel heb je beter grip op de weg en dus meer controle over je voertuig. Daarnaast zorgt te weinig profiel sneller voor een klapband. Laat onze autogarage in Tilburg dan ook geregeld je banden controleren op diverse punten, dan weet je zeker dat je er veilig mee de weg op kunt. 

Meer over APK

 

Al je onderhoud onder één dak

Zoals je hierboven kunt lezen is regelmatig onderhoud aan je auto van essentieel belang. Niet alleen voor je banden, maar ook voor je motor, carrosserie, electronica, het peil van je vloeistoffen (zoals olie en remvloeistof) en natuurlijk voor je centrale besturingssysteem. ’s Morgens niet in staat zijn om je auto te starten is haast altijd een gevolg van slecht onderhoud.

Zorg te allen tijde voor voldoende olie, brandstof, rem- en endere vloeistoffen, profiel op je banden, voldoende bandenspanning en regelmatig onderhoud bij onze autogarage in Tilburg. Onze betrouwbare monteurs kunnen jouw auto onderwerpen aan een zorgvuldige en gedetailleerde keuring, en direct alles repareren of oplossen wat ze tegenkomen. Zo rijd je met een gerust gevoel overal heen, en hoef je niet bang te zijn voor onzichtbare mankementen.

Neem contact op